Gość Matt109 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam, mam pewien problem odkąd kupiłem moją primerę. Dokładnie chodzi o to, iż nawiew na przednią szybę ciągle pracuje, i nie ma możliwości wyłączenia go. Próbowałem już kombinacji z wciśnięciem lewego pokrętła i cyfry 1, ale komputer w ogóle nie reaguje, a dmuchawa nadal działa, proszę o ewentualną pomoc, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Lewe pokrętło nie jest do włączania i wyłączania dmuchawy , użyj prawego pokrętła, naciśnij i wtedy użyj 1-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matt109 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Lewe pokrętło nie jest do włączania i wyłączania dmuchawy , użyj prawego pokrętła, naciśnij i wtedy użyj 1-ki Przepraszam, błąd w piśmie. Użyłem prawego, tak jak trzeba, zresztą jestem pewien, że wciskałem dobrze, bo robiłem to zgodnie z informacjami, które wyskakiwały na wyświetlaczu. Dmuchawa dalej chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 A jak chodzi na auto , zmienia się prędkość obrotowa nadmuchu i czy działają przyciski sterowania z prawej strony pokrętła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matt109 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 A jak chodzi na auto , zmienia się prędkość obrotowa nadmuchu i czy działają przyciski sterowania z prawej strony pokrętła? Przyciski sterowania działają, na auto prędkosc obrotowa się nie zmienia, Wygląda to tak, jakby cały czas włączony był nadmuch na przednią szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Spróbuj do zmiany obrotów użyć 2-ki i 5-ki Sprawdź czy działa mode na 3-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matt109 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Spróbuj do zmiany obrotów użyć 2-ki i 5-ki Sprawdź czy działa mode na 3-ce Mode działa, zmiany obrotów już próbowałem, na komputerze się zmniejsza, ale dmuchawa dalej pracuje tak jak pracowała. Gdzieś słyszałem, że dzieje się tak po tym, jak odepnie się akumulator, bo przed kupnem był podobno zmieniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 To nie ma znaczenia czy akumulator był odpinany czy nie . Zboku pedału gazu jest biała kostka tam jest tyrystorowy regulator obrotów , może padł i sprzedający zwarł styki ( ale jak padnie to obrotów nie ma ) Zdejmij schowek (cztery śruby na górze ,dwie na dole ) o oblukaj wtyczki przy wentylatorze , może tam jest założona zworka Jeżeli tam jest wszystko w porządku to wymień ten moduł i powinno być dobrze, przy okazji wymień sobie filtr kabinowy ,żebyś dwa razy schowka nie rozkręcał Żądają za ten moduł około 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matt109 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ok, dzięki, sprawdzę to w najbliższym czasie. Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 OK, powiadom z jakim efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi