daniel_a Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam wszytkich ja tak na gościnnych występach w waszych progach almerki. panowie mam problem a mianowicie mój znajomy ma ma almerke n15 95r benz. i rozkodował jakimś cudem kluczyk z imo. mianowicie auto zapali i gaśnie i zaczyna migac check . Czytałem kilka postów ale one dotyczą kodowanie pilota w jego almerce klucz jest bez pilota (golas) posiada jakiś pilot ale tylko do domontowanego alarmu nie org. Czy ktoś z was miał taki problem i czy jest jakiś sposób podobny do programowania pilota dodam że klucz ma tylko jeden pozdrawiam Daniel Terrano team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Kodowanie pilota przerabiałem, ale kluczyka nie... I chyba tylko ASO Nissana to ruszy. Przynajmniej tak było z Clio II, nikt poza serwisem tego nie chciał zrobić. W Łodzi (Renault i Nissan są w tym samym budynku, w końcu te marki kopulują ze sobą) zrobili mi to za 120zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja chciałem drugi kluczyk /bo tez mam jeden/ to za dorobienie z VIN po tym samym kodzie zawołał mi Przygucki 700zł. Odpuściłem, ale i tak coś musze z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_a Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 no dzięki chłopaki coś pokombinuje chyba wywale immo pozdr. Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.