Mati2 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam !!!! Od jakiegoś czasu mam problem ze spadającymi obrotami podczas dojazdu do krzyżówki gdy dam luz przed redukcją obroty spadają na chwilę do 300 i później wracają do normy 700-800. Wyczytałem że to może być przepływka. Tylko z tego co zaobserwowałem dzieje się tak tylko na gazie gdy silnik nie jest dobrze rozgrzany. Gdy chwyci już temperaturę jest ok. Na gazie na wolnych obrotach gdy silnik jest nagrzany gdy stoi na luzie dłuższy moment to obroty oscylują w okolicach 500 obr. Czyżby czas na nowy reduktor???? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 REGI trzeba wyczyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati2 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 DINO nie bardzo ogarniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 zaczęło być chłodniej, i kleją się wtryski, trzeba przemyć, można też podnieść temp przełączania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati2 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Dzięki teraz zatrybiłem. Muszę się tym szybko zająć Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.