Gość rafalsr Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Witam, nie wiem czy był już poruszany ten wątek, ale nic nie znalazłem na ten temat. Interesuje mnie czy pasują do Almery N15 tylne lampy od innego modelu, może jakaś wersja amerykańska? Lampy od Maximy są bardzo podobne, będą pasowały? http://allegro.pl/listing.php/search?string=maxima&category=4137 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 a po co taka kombinacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalsr Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Chciałbym zmienić tylne lampy w swojej N15 i szukam czegoś innego. Seryjne od Almery tej przed i po lifcie są słabe, a nie mogę znaleźć nic nie seryjnego i dlatego kombinuje w ten sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toio Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 pulsar VZR (google) - z białym lub żółtym kloszem górnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.