Gość anat77 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Mam do wymiany lampę od strony pasażera-potłuczona. Wiecie gdzie można to zrobić tanio w Szczecinie? Bo jak mi za zamiennik zaśpiewali 120 i wymianę 90 to hmm. Po sprawdzeniu cen na necie, wydaje mi się, że ktoś chce mnie w trąbę zrobić. dodam że primera p11 kombi 1.6 , 1998 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Nie kupuj zamienników, świecą gdzie chcą, trudno ustawić dobrze światła na nich, ogólnie są nie polecane. A ze Szczecinem to akurat fart bo jest taka firma: http://www.xedos.com.pl/ w okolicy. Samodzielna wymiana nie powinna byc trudna, potem tylko ustawiebie świateł na stacji diagnostycznej za 20zł i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anat77 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Niestety z tego co widzę nie mają lampy. I niestety jestem kobietą - wątpię żeby wymiana była dla mnie taka prosta. Czekam na dalsze wskazówki, osoby które znają szczecin i mogą coś polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.