andrew14107 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Witam.Padła mi cewka.Kupiłem nową na której pojeżdziłem może z 2 tygodnie i także się zepsuła.Jaka może być przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel. Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Wymieniałeś przy okazji świece? Wykończona świeca może spowodować uszkodzenie cewki.. Ale bardziej stawiałbym, że kupiłeś nędznej jakości zamiennik.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew14107 Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Świece wymienione na NGK.Fakt jest to zamiennik na szczescie wymienili mi na gwarancji.Narazie wszystko OK.Niestety teraz swieci teraz kontrolka check. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.