Gość bycool4 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Na początku chciałem się przywitać ponieważ jest to mój 1 post na tym forum. Wczoraj stałem się posiadaczem micry k11 z 94r. 5D problem polega na tym że dość mocno zniszczone jest wnętrze. chciał bym się spytać czy ktoś starał się odnowić podłokietniki na drzwiach ? są bardzo wytarte czy jest jakiś "magiczny sposób" na ich odnowę czy jedyna opcja to szukać nowych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry515 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Na początku chciałem się przywitać ponieważ jest to mój 1 post na tym forum. Wczoraj stałem się posiadaczem micry k11 z 94r. 5D problem polega na tym że dość mocno zniszczone jest wnętrze. chciał bym się spytać czy ktoś starał się odnowić podłokietniki na drzwiach ? są bardzo wytarte czy jest jakiś "magiczny sposób" na ich odnowę czy jedyna opcja to szukać nowych ? widzialem na forach micry ze albo maluja na jakis inny kolor pod nadwozie albo oklejaja foliami typu "carbon" z allegro co nie bardzo mi podchodzi, ale mozliwe ze sa jakies preparaty odnawiajace, poszukaj po allegro troche moze sie cos znajdzie. Pozdrawiam //Harry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bycool4 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Temat do zamknięcia. podłokietniki wygładzone drobnym papierem ściernym i pomalowane farbą w sprayu. Efekt jest dość dobry powiedział bym że wyglądają identycznie jak nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.