Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K11] odnowa wnętrza

Gość bycool4

Rekomendowane odpowiedzi

Na początku chciałem się przywitać ponieważ jest to mój 1 post na tym forum.

Wczoraj stałem się posiadaczem micry k11 z 94r. 5D problem polega na tym że dość mocno zniszczone jest wnętrze.

chciał bym się spytać czy ktoś starał się odnowić podłokietniki na drzwiach ? są bardzo wytarte czy jest jakiś "magiczny sposób" na ich odnowę czy jedyna opcja to szukać nowych ?

Na początku chciałem się przywitać ponieważ jest to mój 1 post na tym forum.

Wczoraj stałem się posiadaczem micry k11 z 94r. 5D problem polega na tym że dość mocno zniszczone jest wnętrze.

chciał bym się spytać czy ktoś starał się odnowić podłokietniki na drzwiach ? są bardzo wytarte czy jest jakiś "magiczny sposób" na ich odnowę czy jedyna opcja to szukać nowych ?

widzialem na forach micry ze albo maluja na jakis inny kolor pod nadwozie albo oklejaja foliami typu "carbon" z allegro co nie bardzo mi podchodzi, ale mozliwe ze sa jakies preparaty odnawiajace, poszukaj po allegro troche moze sie cos znajdzie.

Pozdrawiam

//Harry

Temat do zamknięcia. podłokietniki wygładzone drobnym papierem ściernym i pomalowane farbą w sprayu. Efekt jest dość dobry powiedział bym że wyglądają identycznie jak nowe ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...