grzechalm Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Witam, tak jak w temacie, nie wiem czy kiedykolwiek byl zmieniany olej w skrzyni, chcialbym go wymienic. czym zalac?? sprzeglo pracuje dosc ciezko, czasem jezdzac po miescie mam problem z wybieraniem biegow, potrafi zgrzytnac skrzynia;/ licze sie z wymiana sprzegla, bo mysle ze to wysprzeglik... przebieg teoretycznie 158tkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit6pol Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Witam, tak jak w temacie, nie wiem czy kiedykolwiek byl zmieniany olej w skrzyni, chcialbym go wymienic. czym zalac?? sprzeglo pracuje dosc ciezko, czasem jezdzac po miescie mam problem z wybieraniem biegow, potrafi zgrzytnac skrzynia;/ licze sie z wymiana sprzegla, bo mysle ze to wysprzeglik... przebieg teoretycznie 158tkm olej 75w90 wchodzi 2,3 litra , ja osobiscie zalalem 75w80 millersa i naazie jest ok . pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/84004-olej-do-skrzyni-biegow-22dci-136km/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.