Gość rafał walczak Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 po czyszczeniu przepustnicy w p11 2.0 dziwna praca silnika(stukanie) i strzały do kolektora dolotowego zapaliła się lampka check co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 a jaki błąd wyskoczył?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafał walczak Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 jestem w cholere od domu, nie mam jak sprawdzić stuka tak metalicznie to moze być spalanie stukowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 a auto masz ze sobą?? jak tak to weź spinacz i sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafał walczak Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 powiedz jak to zrobić bo z nerwów nie mogę znależć gniazdo trapezowe które piny zewrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/67296-tricki-i-sztuczki-primera-i-moze-nie-tylko/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafał walczak Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 kolego lampka nie mryga, próbowałem milion razy i cały czas się świeci sinik pracuje jakby jeden gar nie pracował i strzela do kolektora dolotowego przepustnice czyściłem przy zapalonym silniku, psikałem w nią preparatem do czyszczenia i wtedy zaczęło strzelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 wyczyść świece, a lampka musi mrygać, co robiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafał walczak Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 autodiagnostykę zrobiłem jak w instrukcji świece w porządku silnik na wolnych obrotach jakby dudni i strzela w kolektorze jak dostaje obrotów to zaczyna stukać panowie jutro muszę wrócić do domu. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 dziwna sprawa z tym błędem, jak się check świeci to powinno wybłyskać, a spróbuj go skasować i wtedy odpalić wygląda na to, jak by zapłon wypadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafał walczak Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 jakby to kogoś interesowało to przedmuchało mi uszczelkę między cylindrami wróciłem do domu 130km i kosztowny remońcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi