Gość Grzech Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Witam, czy ono jest na oddzielnym bezpieczniku? Samo po wykręceniu się świeci, więc albo bezpiecznik albo coś gdzieś po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafarar Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja mam podłączone do kabli biegnących do tylnych lamp stop. Jest zrobiony rozgałęzienie na kablach i żadnych kłopotów nie mam z 3 stop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Pękł kabel między budą a klapą. Norma. Przy okazji wymiany jednego sprawdź też inne. PS: Izolacja może być cała więc tym się nie sugeruj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzech Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 A możliwe bo ta guma pomiędzy klapą a budą wygląda na zmęczoną Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.