Gość maslana200 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 witam wszystkich idzie zima zakonczylem ,mam nadzieje,po trzech wizytach w serwisie ,problem z woda pod dywanikiem pasazera,a tu nowy zonk,nie leci plyn z lewego spryskiwacza moze ktos z kolezenstwa wie jak to ustrojstwo rozebrac,czy przetkac,wszystkie inne dzialaja,plyn zimowy wiec nie przymarzlo.pozdrawiam maslana200 :dribble:mowie o spryskiwaczu szyby przedniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Pociągnij w kierunku przodu i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 maslana200 a jak rozwiazales problem wody pod dywanikami ? U mnie czasami zbiera sie pod dywanikiem pasazera ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM-POL Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 maslana200 a jak rozwiazales problem wody pod dywanikami ? U mnie czasami zbiera sie pod dywanikiem pasazera ;( przerabiałem to. Woda pod dywanikiem jest z klimy. po prostu jest za krótka rurka odprowadzajaca wodę z klimy. Króciec wystaje na zewnatrz na 1-2 cm. Wystarczy załozyc na niego kawałek przewodu gumowego lub plastykowego i problem rozwiazany. Można to zrobić bez kanało z zewnatrz lub po podniesieniu maski tez jest dojscie. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.