Gość krzysiek16b Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Witam wsiadłem dzisiaj do swojej primerki i jak odpaliłem auto to po przygazowaniu światła zaczęły mocniej świeci a jak puściłem gaz znowu słabiej i to samo jest ze światłem w środku i całym oświetleniem w aucie . Pomocy w ktoś co to może być:) silnik 1,6 16v na gazniku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 naładuj AKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek16b Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 naładowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 to sprawdź czy altek dobrze ładuje, a żarówki standard, czy mocniejsze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek16b Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Żarówki standard nic nie zmieniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 to sprawdź ładowanie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz... Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Kolego jeżeli masz ładowanie w przedziale 13,6-14,5 V to jest okey i nie musisz się nic martwić.To że po odpaleniu światła jaśniej świecą jest to normalny objaw występujący z resztą w każdym samochodzie.Jeżeli mierząć akumulator w zgaszonym pojeżdzie ma on napięcie w granicach 12,7 V to po odpaleniu napięcie to wzrasta o ok.1,5 V i normalne jest że światła mocniej świecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.