Gość janusz1991 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 P11. nie działają podczas włączenia przyciskiem na desce rozdzielczej. bezpieczniki ok. zarówki ok i kierunkowskazy działają prawidłowo. prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 A włącznik sprawdzałeś, bo w P11 lubią się psuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janusz1991 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 koło radia jest a jak wyciagnąc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drone Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 musisz wydrzeć ten środkowy panel a żeby wydrzeć ten panel musisz odkręcić 2 śruby znajdujące się pod pokrętłami od klimy i nawiewu a później to troche siły bo reszta siedzi na zaczepach i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary7 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Wyjmij radio i palcami wypchniesz ten włącznik Jest na wcisk i to lekki. Ale jak sprawdzić sam włącznik to nie wiem. Ja tylko żarówkę od jego podświetlenia wymieniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Najlepiej mieć drugi od kogoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janusz1991 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 miałem drugi i nadal nie działa a drugi był nowy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz... Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 A więc tak sprawdż może jeszcze raz bezpiecznik a konkretnie F11,7,5A czy jest dobry.Rozumiem że masz rocznik auta od 1996r.Jeżeli dalej nie będzie efektu podeśle schemat świateł awaryjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.