Virilitas Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 (edytowane) STARY: ...a oto krótki film na temat co potrafi X-Trail w plenerze. Niedzielny wyskok do lasu no i ja za kierownicą dzikiego X . Fotka lepiej obrazuje przeszkodę! http://w752.wrzuta.p.../nissan_x-trail NOWY: ...a to już film z ostatniego wypadu niestety Windows Movie Maker jakość HD rozumie tylko pod postacią 720p a filmowaliśmy różne sceny w Full HD czyli 1080p. Cóż dobre i to, miłego oglądania, zapomniałem wcisnąc ujęcia z góry podczas podjazdu. Kolejnym razem nie zapomnę http://www.youtube.com/watch?v=OslpnwS2DMg a to test wśród SUVów w Five Gear, możecie być dumni )))))))))))))))))) http://www.youtube.com/watch?v=GR7kHC6yiQI Pozdrawiam Edytowane 9 Grudnia 2011 przez Virilitas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkozek Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 ...a oto krótki film na temat co potrafi X-Trail w plenerze. Niedzielny wyskok do lasu no i ja za kierownicą dzikiego X . Fotka lepiej obrazuje przeszkodę! http://w752.wrzuta.p.../nissan_x-trail Podziwiam! kąt jakieś.. 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virilitas Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Podziwiam! kąt jakieś.. 45 Kolega źle stał z kamerą-aparatem dodatkowo liście maskują doskonale teren i dlatego właśnie nie widać że na środku kont dochodzi do 55 nawet pod 60, spójrz na drzewa praktycznie na samym szczycie górki (na zdjeciu) i popatrz jak stoja wzgledem podłoża. Efekt- patrzysz w niebo jak jedziesz i czujesz tylko jak koła zaczynają drapać by się wspiąć. Dodatkowo jest dość specyficzna ziemia coś w stylu szarego piasku praktycznie o specyfikacji plażowego piasku. Duża sadysfakcja....dla kierowcy iXa . Polecam wam pobawić się oczywiście w bezpieczny sposób waszymi nissanami...dajcie znać i pochwalcie się własnymi dokonaniami Pozdrawiam! Edytowane 22 Listopada 2011 przez Virilitas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janusz-Marek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Bajka. Cały czas mi to po głowie chodzi, bo podobno X nieźle sprawuje się w terenie. Jak uporam się z oponami na zimę to podrzucę jakiś filmik crosowy z gór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 No bez przesady z tymi kątami Widzieliście kiedyś stok pod kątem 60 stopni? Pod taką górkę nie da się czasem wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virilitas Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 No bez przesady z tymi kątami Widzieliście kiedyś stok pod kątem 60 stopni? Pod taką górkę nie da się czasem wejść ...poczekaj kupiłem kamerę Full HD. Teraz zobaczysz już real... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary kotek61 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 ..."programowanie komputera pokładowego:D" - nie rozumiem do końca - nie jestem fachowcem dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virilitas Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 (edytowane) ...nowa kompilacja ...to samo w nowej szacie ... Edytowane 9 Grudnia 2011 przez Virilitas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estel Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nieźle nieźle A jechałeś na Auto czy Lock? a może próbowałeś tak i tak - widać jakąś różnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virilitas Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 ...na trybie 2 WD jadę do połowy i koniec, AUTO podjeżdża bez problemu, LOCK agresywniej podjeżdża bez problemu...tą kombinację przeprowadzaliśmy po dwóch w samochodzie i po 5 osób. Samemu jak się siedzi też różnicy nie ma. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi