Gość Pyraldinho23 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam mam problem z moja primerą.Od tygodnia podczas jazdy szczegolnie na wybojach swieci mi sie wlasciwie mruga lapka hamulca recznego co to moze byc??jakis problem z elektryką??moze jakas czujka??prosze o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 dolej płynu hamulcowego, może już czas na klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mihau Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 mało płynu zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 jeśli diesel to posprawdzaj przewody podciśnieniowe od vacum pompy do serwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLF79 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 witam,u mnie było podobnie po dolaniu płynu pod kreskę problem minął!PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arczi79 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 brak płynu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Luźny ręczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid1 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 U mnie mrugało bo miałem popsuty czujnik podciśnienia vacum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mruwwa Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 dolej płynu kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcink143 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witam mam problem z moja primerą.Od tygodnia podczas jazdy szczegolnie na wybojach swieci mi sie wlasciwie mruga lapka hamulca recznego co to moze byc??jakis problem z elektryką??moze jakas czujka??prosze o radę zacznij od sprawdzenia płynu hamulcowego może być na minimum.Jeśli to nic nie da zobacz w jakim stanie masz klocki hamulcowe być może zaczynają się kończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi