Gość Tomy26 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam mam problem pękła mi lewa oś wyciągnąłem ją z przegubu ale problem zaczyna się przy skrzyni biegów nie chce drgnąć wiem ze na końcu jest zabezpieczenie na wałku moje pytanko brzmi czy muszę teraz wyciągać skrzynię biegów żeby pozbyć się reszty osi czy istnieje jakiś inny sposób dziękluje za pomoc pozdrawiam Tomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Rozepnij ta opaske na manszecie i wyjdzie polowa przegubu, druga czesc zostanie w skrzyni i olej nie wyleci. U mnie tez to nie chcialo wyjsc, a w tino jak cos robilem to pare razy sama wyskoczyla , a tu trzyma sie jak glupia. Pozniej ciezko jest zalozyc opaske, ja metalowej nie dalem rady, kupilem plastikowe opaski zaciskowe i dalo rady ja zalozyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.