Gość Kiwens Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Mieszkam mieszkam. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombastik Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 kórde ma ten sam problem przy dodawaniu gazu przy zwiększaniu predkości albo podjazdu pod górę oczywiscie to też się wiąże z dodaniem gazu zaczeło się to z tymi zakichanym mrozami a najlepsze to jest to że ręczny działał mi luźno a teraz zaczołem go urzywąc czesciej i i cięzko go podciągnąć w sensie że tak jak by był świerzo zrobiony ! naciagnięta linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 A kto to używa ręcznego w takie mrozy? Musiał przyłapać. Teraz ciepły garaż, może odpuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio_ciaputek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ja używam od 3 lat. Jeszcze mi nie przymarzł nigdy . Mój szanowny Teść też już kilka razy mi na to zwracał uwagę, żeby nie zaciągać ręcznego, ale ja to muszę się sparzyć i dopiero idę po rozum do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 jasio - tego Ci nie życzę, ale w tych pogodach może być różnie. Ulice czasem mokre, roztopienia tu i uwdzie, potem podjeżdżasz pod dom, zaciągasz ręczny - a rano AAAkukuuu, gdy mróz złapie. Potem przymusowy postój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi