skawin Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam. Jak odkręcić plastiki na bloku kierownicy. Nie umie odkręcić 2 pierwszych śrub (może ich tam nie ma tylko są zaślepki) bo 2 tylne są krzyżakowe - po ich odkręceniu trzyma się jeszcze całość dosc mocno. Chciałem odkręcić te plastiki i wpsikać tam jakiegoś wd40 albo smaru silikonowego, bo czasem jak zakręce kierownicą mam takie ciche tarcie o guma o gumę. Narazie póki co zdjąłem zaślepke na kierownicy od dołu kierownicyi tam troche popsikałem ale musiał bym sie dostać do całego mechanizmu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Plastikowa oslona kolumny kier. Jest na 2 srubach, pozostale dwa otwory sa zaslepione. Reszta to tylko zaczepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Podziękował teraz tylko nic nie połamać i będzie git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Zaczepy sa po bokach i jeden taki duzy na srodku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Dzięki kol. buladag. Dziś na spokojnie poodkręcałem wszystko, popsikałem i jest ok Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.