Gość fistach Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam wszystkich Mam Nissana Primere 1.6 z 96 r. Spaliła mi się żarówka światła mijania z lewej strony z przodu jak to zmienić? nigdy tego nie robiłem a nie chcę nic urwać. z tyłu jest taki prosty patent a tu nie mogę tego wyjąć pozdrawiam i dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 jeśli masz p11 to z tyłu lampy są dwa dekielki zabezpieczone sprężynką, którą trzeba przesunąć w bok i zdjąć dekielek. pod nim jest żarówka, odpinasz kostkę i kolejne dwie sprężynki trzymające żarówkę, wyciągasz ją i wkładasz nową w taki sam sposób jak siedziała stara, zabezpieczasz dwoma sprężynkami i podpinasz kostkę z kablami. sprawdzasz czy wszystko świeci jak brak i zakładasz czarną pokrywkę i zabezpieczasz sprężynką. chyba tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.