Gość tz4 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Witam wszystkich,mam pytanie na co zwrócić szczególną uwagę na pierwszym przeglądzie,ponieważ mojej almerce stuknęło 15.000 i wybieram się jutro do ASO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Przy tym przeglądzie okreslanym jako "mały" nic szczególnego sie nie dzieje. Tylko szykuj trochę kasy - jakieś 600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tz4 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 a za co tyle chcą zedrzeć,jak praktycznie to tylko wymiana oleju? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Takie ceny za przeglądy to norma w ASO. Sama robocizna to około 350zł plus części. Potem kazdy nastepny idzie do góry. Kończąc na 1200 zł na przegląd przy 60 tyś. km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tz4 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 W serwisie jak byk pisze,że pierwszy przegląd kosztuje 470PLN,to co jeszcze mogą podoliczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matta Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zmienią filtry oleju, pyłkowy i takie tam pierdoły. Ja za pierwszy zapłaciłem 500 z hakiem. Powinieneś dostać listę wszystkich czynności serwisowych wykonanych podczas przeglądu -> taka długa lista, wydruk z geometrii i analizy spalin. To chyba tyle. pozdrawiam, matta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 A CZY KTOŚ WYMIENIAŁ OLEJ PO PRZEJECHANIU 1600 KM I CZY WARTO W N16 (PIERWSZY PRZEGLĄD MAM MIEC PO 30 TYS.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DINO1972 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam, Gdzie sa takie ceny za przeglad po 1500? Ja w Warszawie zaplacilem 300 PLN, a za przeglad po 30.000 to dalem 1000. Jak na Wawe to chyba niezle. Pozdrawiam Almera 1.5 dci 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 A CZY KTOŚ WYMIENIAŁ OLEJ PO PRZEJECHANIU 1600 KM I CZY WARTO W N16 (PIERWSZY PRZEGLĄD MAM MIEC PO 30 TYS.)? w kwazdym nowym silniku IMO warto wymeinc olej po ok 2kkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tz4 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 no i po przeglądzie,jestem mile zaskoczony bo zapłaciłem "tylko" 430PLN, a nie jak w inny ch miastach w granicach 600PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chiquito Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 za wymiane oleju z filtrem to i tak sporo coz taka opcja jest z gwarancja acha i nie zapomnij robic przegladow karoserii/powloki lak.co rok bo stracisz gwarancje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adas74 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Dokładnie niezapominaj o karoseri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi