Gość wega67 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Witam zakupiłem wreszcie przepływomierz, wszystko fajnie nowy itd ale bez tego Termistora po odpaleniu wywala błąd temperatury powietrza, czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć jak teraz załatwić tą sprawę ? wymiana nie wchodzi w grę. Podobno można go dolutować tylko gdzie i do którego styku ? Bardzo Proszę Panowie O Pomoc Jeżeli ktoś jest na terenie Warszawy i wie jak to zrobić wmontować wyżej wymieniony czujnik, mogę się z taką osobą dogadać Jakiś czteropak piwa zawsze zaspokoi pragnienie faceta pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/70131-p11-sr20de-przeplywomierz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wega67 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Dzięki kolego jutro trzeba zrobić wyprawę do elektronicznego po termister ale różnica jest kolosalna, niby zamiennik boscha a silnik odżył strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 to jak już wszystko gitt to zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.