Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Co to za samochód?

ranger
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Kilka dni temu zamówiłem :dribble: Nota 2012...

Gdybym trafił na ten temat wczesniej to bym wybrał 2011 :thumbsdown: . Przynajmniej nie musiałem dopłacać do Iway-a żeby mieć 1.6. Jak bedzie wygladał w rzeczywistości tak jak na tej grafice to zaraz po zakupie będę miał 4 alufelgi na sprzedaż...

myślę,że jeszcze nie będzie miał tych sreberek :rofl: - moim subiektywnym zdaniem najwięcej Note w Note jest w modelu przedliftingowym :rolleyes:

a własnie, że w poliftingowym :P , ale w tym zaraz po liftingu, jak jeszcze go nie okroili w acencie w 2010 r. z różnych rzeczy, no i bez tych odpustowych srebrnych klamek z 2011 r.

Edytowane przez kules

W mej Visii '2010 zero chromów, sreberek, szarości (poza kawałkiem atrapy z przodu i znaczków Nissana). ;) Ale to prawda-coraz więcej tych chromów i sreberek w aucie...Rysuje się to jak diabli i trzeba obchodzić się z tym jak z jajem. ;)

• 2 miesiące temu...

Oj by mi się też 4wd przydał... :) Są 4wd, ale do PL nie sprowadzają, w GB chyba tez nie produkują (jedynie na wschodzie). Wypas wyposażenie, a klima manual...dziwne. Ale ten napęd 4x4...super sprawa. Kołpaki...lichutkie, lichutkie. :) Automat...to już nie bardzo. Dziwna pojemność 1,5...chyba benzyna. a kolor jakby ktoś miał watpliwości jaki to...brązowy. :)

http://www.tradecarv...d_at_1.5/37567/

Tutaj podobny, ale wg mnie ładniejszy...super tapicerka.

http://www.tradecarview.com/used_car/japan%20car/nissan/note/9814381/

Albo takowy biały...elegancki. Oczywiście 4x4 i w miarę nowy 2010 (wersja Japan)

Edytowane przez red

To są Notki na rynek japoński - czyli jak kto woli produkowane w Japonii. A Japończycy mają specyficzny gust - stąd np. specyficzne "kołpaki" ;).

• 2 tygodnie później...

jeździć tym się raczej nie da - przynajmniej po naszych drogach - tuning polegający na ekstremalnym obniżeniu minivana i zaopatrzeniu go w opony grubości naleśnika jest niemal tak bezsensowny jak przeróbka w tym kierunku suva

Czwarte zdjęcie to montaż. Pierwsze trzy to tuning wersji "japońskich". Widać samuraje bardziej gustują w przeróbkach Note niż ich europejscy koledzy ;).

Edytowane przez ranger

Czwarte zdjęcie to montaż. Pierwsze trzy to tuning wersji "japońskich". Widać samuraje bardziej gustują w przeróbkach Note niż ich europejscy koledzy ;).

To tylko część z wybranych zdjęć znalezionych w necie.

• 2 miesiące temu...

To jest TATA

No nie panowie... przecież logo należy do chińskiej firmy Great Wall Motors, a i w nazwach plików zdjęć widnieje ta nazwa.

A czort ich znajet :D

Co by nie mówić, inspiracja Note`em jest widoczna. Biorąc pod uwagę, że Chińczycy kopiują tylko to, co uznają za bardzo dobre, możemy być zadowoleni. Note u Chińczyków cieszy się uznaniem ;).

• 2 tygodnie później...

To jest Panda "tuningowana" na Note.

I chyba miałem nosa - nowy note najbardziej przypomina koncept z Genewy o nazwie Invitation. Link przytaczam za Wasem79 z innego postu:

http://moto.pl/MotoPL/51,88389,12141432.html?i=10

Edytowane przez notek-a

Najlepsze są komentarze o skodzie :D