Gaviii Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam Zapewne forumowicze się na mnie zdenerwuja, ale już sam się pogubiłem. Chodzi mi o napisanie przez kogoś kto wymieniał żarówki gdzie, jaki model pasuje. Przebieg i zegarek? R5/t5? Czy w5w/t10? nigdzie nie mogę kupić w sklepie białych i zamówię na allegro i nie chce kupować dwóch rodzaji z nie pewności. Deska rozdzielcza (nawiew), r5/t5 ale z cokołem czy zwykłe? Wielkie dzięki za konkretne odpowiedzi, tylko proszę nie pisać postów typu "żarowka 1,2W". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 U mnie w P11 wchodzi chyba 12 x T5 -> http://www.tuning.shop.pl/p/pl/4908/zarowka+t5-+12v-+1-2w.html i 2x W3W -> http://www.brightec.pl/oferta/zarowki-beztrzonkowe/samochody-osobowe-i-dostawcze-12v/26,Zarowka-W3W-T10-W2,1x9,5d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiwi Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Może zdjęcia z mojej deski Ci pomogą. Kupiłem same żaróweczki i włożyłem je do plastikowych obudów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaviii Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Czyli w desce są r5/t5. Dzięki, to może coś kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lancer901 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 gdzie chłopaki można kupić te łepki niebieskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek_AG Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Jakim kolorem oryginalnie podswietlane sa nawiewy w p11 z bialymi zegarami? Wie ktos moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lancer901 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 białe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary7 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Hejka. Wymontowywałem licznik i po tej operacji przestało mi działać podświetlenie schowka tego przed dźwignią biegów. Sprawdziłem i żarówka jest sprawna. Nie dochodzi do niej prąd. Kabelek od niej jest gdzieś dalej wpięty na wtyczkę? Mógł się wypiąć? Czy raczej coś urwałem? Problem rozwiązałem - oprawka żarówki jest do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 gdzie chłopaki można kupić te łepki niebieskie? Kiedyś kupiłem te niebieskie kapturki, po założeniu okazało się, że .... w ogóle nie widać czerwonych wskazówek prędkościomierza i obrotomierza! Zatem szybka operacja zdejmowania kapturków i teraz podświetlenie zegarów mam w bardzo bladym kolorze pomarańczowym. Podświetlenie licznika km i zegara w kolorze niebieskim. Fajnie to wygląda, zupełnie inaczej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.