Gość 852emil Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam! Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić gdzie znajduje się moduł komfortu w Almerze n16 2000 rocznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Po prawej stornie od kolumny kierownicy. Jak zdejmiesz plastikową osłonę to zobaczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wega67 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam, od razu zapytam żeby nie zakładać nowego tematu. Da się kupić sam ten moduł ?? bo zrobiło mi się zwarcie i nie zamyka drzwi przy włączonym świetle w kabinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Nie wiem czy to czasem nie jest jakoś z immo zaprogramowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.