Gość Mruwwa Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Wymieniając radio w almie n16 2001r nie dalem rady. pozostało mi się poradzić was lub fachowca. zostały mi same kable i teraz nie wiem nic. Czy ma ktoś prosto opisane (kolor kabla i od czego on jest) Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Duchu Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Najczęściej jak kupisz radio dostajesz kostkę ISO a kolory są te same co w instalacji fabrycznej czyli czerwony to +, żółty to -, niebieski remote (sterowanie wzmaniaczem), potem odpowiednio kolorowe i półkolorowe to są głośniki najczęście czarny i szary to przód a zielony i fioletowy to tył P.s. nie została ci goła kostka ISO jak wyciągnąłeś radio takie dwie kostki (żeńskie) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.