Gość krzysiekscooter Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam! Może mi ktoś napisać co to może być? Moja Almera od jakiegoś czasu gaśnie na lpg po wrzuceniu na luz lub po wciśnięciu sprzęgła gdy spadają obroty do minimum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 jakby wiadomo było co masz tam założone ...przyczyn tysiące ,,, filtry w tym powietrza silnika zła regulacja dobór mieszanki- reduktor regulacja regeneracja ,,,, nieszczelność ,, foto z pod maski + ew opis co masz i ile przejechane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekscooter Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Instalację mam ElpiGaz IV generacji, przejechane 60tys na gazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 zakręć butlę od gazu i pojeździj na PB zobacz, czy będzie to samo, jak nei to czas na reduktor i może wtryski popuszczają. masz instalkę na 5??? czy zwykłą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 ja bym chciał zobaczyć co za wtryski ,,,typ mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.