Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Wymiana reduktora lpg na inny.

Jerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Muszę wymienić reduktor Modello 70 kw brc,bo nie mogę dostać do niego kompletu naprawczego.Doradżcie czy mogę zastąpić go Tomasttem hp 100.Czy jest on odpowiednikiem już posiadanego oraz czy w ogóle taka zamiana jest możliwa. Będę wdzięczny za FACHOWĄ podpowiedż.

zamiast tomasseto daj zavoli pewny sprawdzony a 70 KW to a czym wydajniejszy reduktor tym lepiej kupowanie niby dedykowanej mocy na styk to błąd lepiej dać wiecej zwłaszcza że dedykowane moce przez producentów mają sie nijak do rzeczywistości

i to dotyczy wszystkich ....

jak to 100 KM to chyba zavoli albo niko ostatnia moda

zamiast tomasseto daj zavoli pewny sprawdzony a 70 KW to a czym wydajniejszy reduktor tym lepiej kupowanie niby dedykowanej mocy na styk to błąd lepiej dać wiecej zwłaszcza że dedykowane moce przez producentów mają sie nijak do rzeczywistości

i to dotyczy wszystkich ....

jak to 100 KM to chyba zavoli albo niko ostatnia moda

@Tofu, to nie sekwencja tylko zwykła instalacja, ;)

możesz zmienić, tylko jak masz tam sterownik LPG to musisz, się wpiąć i pozmieniać czujnik temperatury

@Tofu, nie wiem czy jest czujnik, ale jak by był to trzeba przestawić, choc pewnie nie ma, ;)

jak by było troszkę więcej info ..było by lepiej ,,, dziwisz sie że tak sie pluli na lpg,forum .... o pełny profil..

Dziękuję Tofu i Dino za podjęcie tematu.Co zaś dotyczy ostatniej wypowiedzi,to mnie chodziło tylko o to:Czy to co mam można zastąpić tym co podałem.Wszelkie okołotematowe informacje pominąłem celowo.Jeżeli żle oceniłem, to przepraszam, pomimo,iż uważam ,że nie miałyby wpływu na tak postawione zapytanie.Dziękuję

powinieneś podać chociaż jaką masz instalację, która generacja jak jest sterowana, ułatwiło by to odpowiedź :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...