kpisiek Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Czy orientujecie się jakie są aktualne akcje serwisowe? ( w drugim nissanie co posiadamy wspominano coś o śrubach i tulejkach na kolumnie kierownicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek89 Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Panowie znalazłem auto w ogłoszeniu. Wpisując w google jego VIP mam taką informację: "Lista Nissan J10 Qashqai, wyprodukowanych od 4 listopada 2006 r. do 4 czerwca 20009 r., które są objęte kampanią serwisową." Ten samochód miał już 5 właścicieli od początku według strony historia pojazdu. Nalatane ma prawie 200 tys km. Od początku był w Polsce, jest z 2008r. Czy mam się bać tego auta? Czy jednak uniknąć zakupu takiego modelu? Jeżeli była jakaś akcja serwisowa i poprzedni właściciele stawili się by coś wymienić, to czy te auto na pewno jest w 100% sprawne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukisan Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Ja bym się tego nie bał. Skorzystałem na takiej akcji - wymienili mi pompę paliwa za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi