meridion Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 (edytowane) No i mój się łapie na tą akcję serwisową. Dzisiaj pytałem w Odyssey i w Signella-musimy czekać na listy z Nissana. Wykaz jest informacyjny i dopiero jak dostaniemy powiadomienie, należy skontaktować się z ASO. Edytowane 5 Grudnia 2011 przez meridion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randon Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 (edytowane) I mój numer jest, czekam na powiadomienie. Edytowane 6 Grudnia 2011 przez randon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aaa1977 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 A ja się umówiłem na przegląd - i muszę chyba serwisowi przypomnieć o tej dodatkowej "przyjemności". Pewnie sami nie widzą, a mi się nie będzie chciało 2 x tam jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Czy ktoś dostał już powiadomienie o tej akcji aby przybyć do ASO? Czekam i czekam i nic, może zapomnieli o nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Czy ktoś dostał już powiadomienie o tej akcji aby przybyć do ASO? Czekam i czekam i nic, może zapomnieli o nas? Wczoraj w ASO -Zaborowski- w ramach nowej "akcji Nissana" została wymieniona w moim samochodzie ( 2008 ) pompa paliwa.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom-er Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Wczoraj w ASO -Zaborowski- w ramach nowej "akcji Nissana" została wymieniona w moim samochodzie ( 2008 ) pompa paliwa.Pozdrawiam. U mnie w poniedziałek też wymieniają pompe paliwa... Auto również z 08 roku 2.0 benz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti5c Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 (edytowane) Dzwoniłem dzisiaj do serwisu dowiedzieć sie co i jak, nie wszystkie roczniki i modele będą miały to wymieniane. Zależy kiedy zjechał z taśmy a i informację będą wysyłane nie wszystkie na raz chcą to rozłozyć w czasie. Można przedzwonić do serwisu i po numerze nadwozia sprawdzą czy ta wymiana podchodzi. U mnie wszystko ok nie jestem na liście. Pozdrawiam. Edytowane 24 Marca 2012 przez arti5c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Mój jest na liście, kazali czekać na list, więc czekam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK1952 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 u mnie też już wymieniona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enak Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Można prosić o link dotyczący nowej "akcji Nissana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mwylezol Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Ja też byłem na wymianie tego modułu. Trwało to półtorej godziny... Ale chyba będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajot04 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 U mnie w poniedziałek też wymieniają pompe paliwa... Auto również z 08 roku 2.0 benz. byłby koś tak miły, i uświadomił mnie o co chodzi w temacie tej akcji z pompą paliwa ? Nie wiem, czy mam coś sprawdzać, obawiać się, czekać czy samemu pytać - bo samochód po gwarancji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom-er Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 byłby koś tak miły, i uświadomił mnie o co chodzi w temacie tej akcji z pompą paliwa ? Nie wiem, czy mam coś sprawdzać, obawiać się, czekać czy samemu pytać - bo samochód po gwarancji... Mój też był po gwarancji-zadzwonili do mnie ze w ramach kampanii serwisowej wymienią pompę na nową bez zbędnych kosztów(prawdopodobnie koszt nowej w Aso to 4tys.zł)Bezpiecznie bedzie jak zadzwonisz i po vin sprawdzisz czy akurat twój model podlega owej kampanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mwylezol Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 byłby koś tak miły, i uświadomił mnie o co chodzi w temacie tej akcji z pompą paliwa ? Nie wiem, czy mam coś sprawdzać, obawiać się, czekać czy samemu pytać - bo samochód po gwarancji... Ja akurat miałem wymieniany moduł wspomagania kierownicy, nie pompę paliwową. Ale na warsztacie obok stał QQ, któremu właśnie taką pompę wymieniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajot04 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 (edytowane) no tak, zadzwonię - aczkolwiek nadal nie wiem co sie tam dzieje - były akcje z przekładnią czy amortyzatorami - wiadomo było o co tam chodzi, tu nie wiem - cztery lata samochód działa ok, więc interesuje mnie co z ta pompą się dzieje ? ( czy ma sie dziać ewentualnie) Edytowane 28 Marca 2012 przez kajot04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom-er Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 no tak, zadzwonię - aczkolwiek nadal nie wiem co sie tam dzieje - były akcje z przekładnią czy amortyzatorami - wiadomo było o co tam chodzi, tu nie wiem - cztery lata samochód działa ok, więc interesuje mnie co z ta pompą się dzieje ? ( czy ma sie dziać ewentualnie) Myślę że jest to "dmuchanie na zimne" tak naprawde.U mnie też się nic nie działo przez 4 lata użytkowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilkatowice Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Czy moge prosic kogoś o sprawdzenie mojego vinu pojazdu czy bierze udział w wymianie: SJNFAAJ10U1509028 POZDRAWIAM I DZIEKUJE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajot04 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Myślę że jest to "dmuchanie na zimne" tak naprawde.U mnie też się nic nie działo przez 4 lata użytkowania... no cos w tym jest - nie pytano mnie nawet o VIN. Telefon i rozmowa była krótka - "Witam, o co chodzi z tą akcją i pompą paliwa ? A jaki silnik ? 2.0 benzyna. To wymieniamy, proszę we wtorek..." . Tyle, że nadal nie wiem o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom-er Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 no cos w tym jest - nie pytano mnie nawet o VIN. Telefon i rozmowa była krótka - "Witam, o co chodzi z tą akcją i pompą paliwa ? A jaki silnik ? 2.0 benzyna. To wymieniamy, proszę we wtorek..." . Tyle, że nadal nie wiem o co kaman Hehehe jak to mówią: od przybytku głowa nie boli więc jedź i niech montują"swierzą pompke z nowym sitkiem paliwowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) Do mnie nikt nie dzwonił, ale ja zadzwoniłem w innej sprawie i spytałem, czy moje auto też obekmuje kampania... i do serwisu. Ale ja mam pytanie dotyczące zakresu gwarancji i odpowiedzialności producenta. Czy dealer ma obowiązek udostępnić samochód zastępczy na czas naprawy elementu, który jest objęty kampanią lub po prostu zepsuł się w okresie gwarancji? Nie czytałem teraz książki serwisowej tylko ze 2 lata temu... Edytowane 30 Marca 2012 przez sceptyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilkatowice Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Czy moge prosic kogoś o sprawdzenie mojego vinu pojazdu czy bierze udział w wymianie: SJNFAAJ10U1509028 POZDRAWIAM I DZIEKUJE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom-er Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Do mnie nikt nie dzwonił, ale ja zadzwoniłem w innej sprawie i spytałem, czy moje auto też obekmuje kampania... i do serwisu. Ale ja mam pytanie dotyczące zakresu gwarancji i odpowiedzialności producenta. Czy dealer ma obowiązek udostępnić samochód zastępczy na czas naprawy elementu, który jest objęty kampanią lub po prostu zepsuł się w okresie gwarancji? Nie czytałem teraz książki serwisowej tylko ze 2 lata temu... Ja otrzymałem Note na czas naprawy bez dodatkowych kosztów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakus Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Robiąc ostatni przegląd gwarancyjny (po 3 latach ) dowiedziałem się, że zostanie mi wymieniona pompa paliwowa w ramach gwarancji. Kiedy zapytałem czy jest jakaś akcja serwisowa poinformowano mnie, że w pewnej serii aut trzy letnich jest mała usterka pompy , nie wpływa ona na bezpieczeństwo ale "Nissan dmucha na zimne i zalecił aby wszystkim , którzy jeszcze w ramach gwarancji są na przeglądzie wymienić za darmo pompę." Szczegółów nie znam. Pompa została wymieniona na nową , pokryło ASO Nissan ( wg ich cen ok. 3500zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbmisiek Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 J miałem ten sam przypadek. Pojechałem do serwisu w innej sprawie a okazało się, iż kazali mi przyjechać za dwa dni i wymienili mi pompę paliwowa. Powiedzieli, iż istniało zagrożenie odcięcia dopływu paliwa do silnika w trasie. ponieważ odbyło się to dla mnie bez kosztowo to nie protestowałem. Kazałem sobie tylko wpisać tę wymianę w książkę serwisową. Ciekawe co za bubel znowu wstawili o czym nie wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom-er Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 U mnie po 4 latach urzytkowania pojazdu wymienili pompkę na nową-ciekawe nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi