manix Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) O to chodzi,że oni nic nie robili przy przeglądzie,poza wzrokową oceną przez okienko kontrolne.A należało pasek z wadliwej serii wymienić. Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeRŁAziomal Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 witam.odnosnie tej akcji serwisowej to ona dotyczy samochodu qashai 2.0 benzyna 4x4 2007 rok??? dzieki a gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rulid Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Witam Jest akcja serwisowa zmiany oprogramowania dla skrzyni CVT pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rulid Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Witam, czy akcja dotyczy nowego modelu ??? Nie wiem, najlepiej zadzwoń do dilera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORIS7 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Witam od kiedy ta akcja z CVT bo byłem na przeglądzie po I roku (04.08/2014) i nikt nic nie mówił w ASO ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hizel Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Czy słyszał ktoś o akcji serwisowej QQ 1.6 benzyna, związanej ze złączem pompy paliwa? Dziś zadzwonili do mnie z serwisu Nissana i umówiłem się na przyszły tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Nie słyszałem ... a jaki masz model/rocznik Qq ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiangl Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Czy słyszał ktoś o akcji serwisowej QQ 1.6 benzyna, związanej ze złączem pompy paliwa? Dziś zadzwonili do mnie z serwisu Nissana i umówiłem się na przyszły tydzień. Hej. Ja ok 1,5 roku temu kiedy kupiłem swojego wcześniejszego QQ, podczas wizyty w serwisie zostałem poinformowany o akcji - wymianie pompy paliwa. Umówiłem się i wymienili. QQ 2007r 1.6 benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hizel Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Grudzień 2008 1.6 benzyna. Zadzwonili do mnie i zaprosili na akcję serwisową, złącze pompy paliwa. Podobno ma to potrwać ok 2 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcome Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 na benzynę 2.0 też chyba jest akcja bo do mnie też dzwonili ale jeszcze nie omówiłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez75 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 U mnie cisza w telefonie,ciekawe ktore roczniki kwalifikuja sie do tej akcji,moj jest 11/2013r nie wiem,moze sam zadzwonie do Polmotoru i zapytam 2.0 benz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SQRA Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Wita Przy ostatniej wizycie w aso wyszlo ze na moje auto jest akcja serwisowa panewki Wgrano nowy program. Wiekszych zmian nie zauwazylem oprocz tego ze znacznie wzroslo spalanie czy ktos cos podobnego posiada Edytowane 27 Stycznia 2015 przez SQRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirtoma Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Na stronie Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów jest podana akcja serwisowa Nissana (z 21.01.2015r.) wraz z wykazem numerów VIN samochodów, których ta akcja dotyczy. Koledzy, pisaliście o tym w formie żartobliwej powyżej ale niestety to fakt. http://www.uokik.gov.pl/powiadomienia.php?news_id=11425 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 "W sytuacji, gdy użytkownik samochodu obciąży koło kierownicze dużym naciskiem, może to spowodować oddzielenie się koła kierowniczego od kolumny kierowniczej i w konsekwencji utratę kontroli nad pojazdem." - kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurka, no to już nie jest zabawa,to jest poważny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 No to tylko cisnąć do serwisu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirtoma Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 No to pocisnąłem do serwisu. Mam QQ z numerem VIN z listy opublikowanej przez UOKiK. Oględziny trwały ok. godziny (łącznie z myciem - taki jest standard tego serwisu). Niestety mam koło kierownicze z wadą - serwis zamówił nowe i prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będzie wymiana. Jak tu teraz jeździć ze świadomością, że może się kierownica urwać? Co prawda, przez ponad dwa lata się nic nie wiedziałem i było OK, ale jak tu przeżyć ten tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 No to pocisnąłem do serwisu. Mam QQ z numerem VIN z listy opublikowanej przez UOKiK. Oględziny trwały ok. godziny (łącznie z myciem - taki jest standard tego serwisu). Niestety mam koło kierownicze z wadą - serwis zamówił nowe i prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będzie wymiana. Jak tu teraz jeździć ze świadomością, że może się kierownica urwać? Co prawda, przez ponad dwa lata się nic nie wiedziałem i było OK, ale jak tu przeżyć ten tydzień. Ja na Twoum miejscu staral bym sie podczas jazdy jak najmniej kierownicy uzywac. Wylacznie jazda na wprost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 No to pocisnąłem do serwisu. Mam QQ z numerem VIN z listy opublikowanej przez UOKiK. Oględziny trwały ok. godziny (łącznie z myciem - taki jest standard tego serwisu). Niestety mam koło kierownicze z wadą - serwis zamówił nowe i prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będzie wymiana. Jak tu teraz jeździć ze świadomością, że może się kierownica urwać? Co prawda, przez ponad dwa lata się nic nie wiedziałem i było OK, ale jak tu przeżyć ten tydzień. Bo najlepiej się żyje w nieświadomości Załącz wycieraczki i do przodu!...bez dotykania! Ja kto pisał Gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Zawsze możesz zamknąć oczy jak będzie się coś działo https://www.youtube.com/watch?v=YBxADg3AsGs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirtoma Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dzięki za wszystkie rady, wiedziałem, że na Was zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Czasami jest to pisane z żartem,ale nie ma się co przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirtoma Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Kierownica już wymieniona. Poczułem się jakbym z salonu wyjeżdżał - taka miła szorstkość nowej skóry (no dobra - ekoskóry). A ta świadomość, że mogę kręcić i kręcić a kierownica się nie urwie - bezcenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 U Panie to tera dziewkę przez kierownice i tylko trąbić z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Kierownica już wymieniona. Poczułem się jakbym z salonu wyjeżdżał - taka miła szorstkość nowej skóry (no dobra - ekoskóry). A ta świadomość, że mogę kręcić i kręcić a kierownica się nie urwie - bezcenna. Przypomniałeś mi moje opony kormoran z 20 lat temu. Po jakimś 2 letnim użytkowaniu ,wyczytałem że jest wielka akcja wymiany ,bo od takiego do takiego nr ,mógł odpaść wadliwy bieżnik. Ucieszyłem się bo nic się nie działo z moimi ,a łapały się na wymianę ,znowu będą nówki! Po 4 miesiącach od wymiany opony zaczęły się rozwarstwiać!!!Wada wystąpiła w tych ,co wad miały nie mieć Oczywiście tu zarządałem wymiany ,ale wziąłem już dębice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Kormorany od kiedy pamiętam były i do dziś są tandetne znikały w oczach ,a parciały fest. Z Polskich to odważyłem się kupić tylko Dębice presto HP dawała rade ale made in france Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi