gambiting Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Kormorany od kiedy pamiętam były i do dziś są tandetne znikały w oczach ,a parciały fest. Z Polskich to odważyłem się kupić tylko Dębice presto HP dawała rade ale made in france No ja swojego QQ odebrałem na oponach Bridgstone HP Sport, które są.....made in Poland. I nie narzekam,całkiem dobrze się spisują latem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Wszystko byle nie Kormoran ,jak by mi za darmo dawali to tam na miejscu bym je do kosza wrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek39 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Mam pytanie : Czy ta akcja z kierownicą dotyczy tych którzy raz już byli z kierownicą około roku temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ale miałeś robione to o czym biega w tej akcji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek39 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Ale miałeś robione to o czym biega w tej akcji??? Dostałem list , zgłosiłem się . Przy aucie nie byłem . Podobno sprawdzali jakieś połączenia i od tego sprawdzania mam odklejoną ekoskóre między licznikiem a kierownicą. Czyżby znowu jakaś inna usterka? Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez kazek39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Teraz akcja jest z nabą kierownicy.Doszli do wniosku,że pewne egzemplarze mogą mieć za mocno przykręconą kierownicę,a co za tym idzie może dojść do pęknięcia naby i urwania kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek39 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Właśnie znalazłem swój nr. vin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Co za tandeta. Z tą kierownicą to był chyba taki sam problem w J10. I teraz znowu to samo? Chyba, że prima-aprilis. Jeśli nawet, to i tak sporo tych chorób wieku dziecięcego. Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miralon Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Informacyjnie: jedno z naszych aut "załapało" się na dwie akcje - tę poprzednią (ok. rok temu) i tę obecną. Wtedy było ok. Tym razem - koło kierownicy do wymiany. Podobno nowa część ma dotrzeć do ASO "na dniach" i będzie wymienione. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Miralon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu2XL Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jeśli Nissan widział o fakcie w memencie sprzedaży auta i sprzedał to auto to popełnił tylko faux pas, czy też popełnił poważniejsze "przewinienie' prawne, np. możliwość spowodowanie zagrożenie w ruchu drogowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeRŁAziomal Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Witam szanowne grono...otrzymalem dzisiaj pismoz NISSAN SALES CENTRAL I EASTERN EUROPE KFT. republika czeska...ODNOSNIE ZLACZE MODULU PODAJACEGO PALIWO...DO WYMINY BEZPLATNIE...WIECIE COS WIECEJ NA TEN TEMAT??POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clower Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam szanowne grono...otrzymalem dzisiaj pismoz NISSAN SALES CENTRAL I EASTERN EUROPE KFT. republika czeska...ODNOSNIE ZLACZE MODULU PODAJACEGO PALIWO...DO WYMINY BEZPLATNIE...WIECIE COS WIECEJ NA TEN TEMAT??POZDR Tez takie dostałem jakiś miesiąc temu. I mam teraz w autku nową pompę paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Dzisiaj dowiedziałem się od znajomej ,że Nissan wzywa do serwisów posiadaczy J11 .Powodem jest wyciek spod pokrywy rozrządu.Żeby nie było ,że tam olej kapie,ale jest u niektórych osobników zapocenie.Sytuacja podobna jak w Note,gdzie pociło si\ę pod pokrywą zaworów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) a ja cały czas zastanawiam się nad akcją Panewki Silnika, różne tu czytałem opinie, co radzicie ? ???? Edytowane 14 Grudnia 2015 przez peceq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Cześć!Dostał ktoś pismo z nissana o akcji KAMPANIA P6313 dot silnika 1.5 DCI EURO5? W piśmie info, że miana softu niby dlatego, ze brak zabezpieczenia w przypadku spadku dostarczanego powietrza do silnika (pisze z głowy). Ja już byłem w ASO. Auto po gwarancji a usługa bezpłatna. Nawet samochód zastępczy chcieli dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KONREY Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam jak sie nie myle to chodzi o ta sama akcje co kolega powyzej . Ja co prawda w Danii przebywam ale dzis dostalem pisemko o akcji R6313 odnosnie DPF i zmianie softu . Czy mowi komus cos ten numer akcji ??? niewiem czy w Pl sa te same numery nadawane ale mysle ze tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yan_2007 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) I znowu post dotyczy QQ II (J 11) i powinien być w innym subforum. Nie zaśmiecajmy forum! Moderatorze do dzieła. P.S. Dzięki za szybką akcję uporządkowania forum. Edytowane 17 Stycznia 2017 przez Yan_2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajahsty Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Witam serdecznie potrzebuje waszej pomocy mianowicie jak nazywa sie czesc w niebieskim okregu Edytowane 4 Lutego 2017 przez Rajahsty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listomek2015 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 https://moto.wp.pl/nissan-qashqai-do-naprawy-chodzi-o-hamulce-6187344217179777a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterG Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Witam serdecznie potrzebuje waszej pomocy mianowicie jak nazywa sie czesc w niebieskim o Witam serdecznie potrzebuje waszej pomocy mianowicie jak nazywa sie czesc w niebieskim okregu Wejdźna NIssan4u i sprawdź sobie jak to się nazywa. Witam. Czy jeżeli mój Qashqai J10 z 08r miał uczestniczyć w akcji serwisowej, a nie uczestniczył to czy nadal może w niej uczestniczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Witam. Czy jeżeli mój Qashqai J10 z 08r miał uczestniczyć w akcji serwisowej, a nie uczestniczył to czy nadal może w niej uczestniczyć ? Zależy od typu akcji i czy została zakończona czy też nie. Podaj VIN to Ci powiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasti Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Czy jest możliwość sprawdzenia, czy również mój QQ miał w czymś uczestniczyć? Sprowadzony jako 5 letni z Niemiec, od tego czasu (2012) był w rodzinie i teraz trafił do mnie. Akcji serwisowych w tym czasie na pewno nie miał żadnych wykonywanych, bo nie był też serwisowany w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasti Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Odpowiem sam sobie a przy okazji info dla innych - https://youplus.nissan.pl/ tu się można zarejestrować, wprowadzić auto, jeżeli vin podlega akcji serwisowej, pojawi się odpowiedni komunikat. Dzwoniłem już do nissana i potwierdzili, że moje auto podlega akcji serwisowej ZŁĄCZE POMPY PALIWA [P1267] Mam zadzwonić do serwisu i umówić się na wymianę - bezpłatną oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Dla potomnych.Wystarczy po kupnie auta zrobić jeden serwis w ASO, a założą książkę serwisową i już oni wtedy poinformują o każdej akcji, nawet jeśli później już nie serwisujemy u nich auta.Poprostu auto już wtedy jest w systemie.Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukisan Opublikowano 26 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 W dniu 23.06.2015 o 13:06, clower napisał: Tez takie dostałem jakiś miesiąc temu. I mam teraz w autku nową pompę paliwa. Odwiedziłem serwis i mi również przedstawili propozycję nie do odrzucenia - akcja serwisowa wymiany pompy. Pogratulowali pozytywnej decyzji i zaoszczędzonych 2,5 tysia :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi