Jacek Adamczyk Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Witam. Ja mam taki, cena troszkę wysoka. http://allegro.pl/uchwyt-iottie-easy-flex-3-galaxy-a3-a5-a7-s6-s5-s4-i5677412234.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Witam. Ja mam taki, cena troszkę wysoka. http://allegro.pl/uchwyt-iottie-easy-flex-3-galaxy-a3-a5-a7-s6-s5-s4-i5677412234.html Bardzo dobre produkty. Miałem trochę większy i "bezpieczniejszy" do KTM'a na S4mini i rewelacyjnie się sprawdzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Używam również podkładki gekona . Oczywiście chciałem sobie polepszyć,i kupiłem nanopodkładkę Trzyma sie tylko przy użyciu kropelki :D Odradzam zakup tego szajsu , chyba ze macie okazje sprawdzić osobiscie przyczepność tego wynalazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slik Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 I jak uchwyty mocowane do kratek wszystko pasuje warto kupić? Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka tak sobie z tym pasowaniem, nie można zamontować na środku przez co siła ciężkości powoduje obrót kratki i telefon jest pionowo. Ale sam uchwyt naprawde fajny i dobrze wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linar10 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Jakby ktoś szukał dobrego zestawu dla telefonu. Ostatnio zamontowałem ProClip Brodit na nim płytkę montażową z adapterem w standardzie HR (Herbert Richter) oraz uchwyt HR. Wszystko super się trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaarolek1 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 @linar10 super sprawa możesz wrzucić linki do adaptera i uchwytu gdzie można zakupić? Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linar10 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 O ile pamiętam to z tej strony kupowałemhttp://auto-comfort.pl/qashqai/222-proclip-do-nissan-qashqai-2007-2013-qashqai-2-2009-2013-centralny-brodit-7320288539652.html?search_query=Nissan+Qashqai&results=24Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaarolek1 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 a ta płytka montażowa jaka musi być, bo nie mogę poszukać? Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 45 minut temu, kaarolek1 napisał: a ta płytka montażowa jaka musi być, bo nie mogę poszukać? Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka https://allegro.pl/brodit-proclip-konsola-nissan-qashqai-2-do-2013-c-i7571269550.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaarolek1 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 tak ale na to musi być uchwyt do telefonu i własnie mi chodzi..? Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Godzinę temu, kaarolek1 napisał: tak ale na to musi być uchwyt do telefonu i własnie mi chodzi..? Jak Ci podałem link do podstawy trzeba było poszukać dalej https://allegro.pl/herbert-richter-uchwyt-na-smartfon-konsola-proclip-i7567689150.html#thumb/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaarolek1 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Dzięki!! Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) Bottari jakies 6 zl z Simply Lepi sie to do wszystkiego a dodatkowo nawiew chlodzi baterie gdy navi wlączone i mocno grzeje sie bateria Edytowane 23 Września 2018 przez JackSet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalborek Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 A ja mam takie, polecam. https://roundmount.pl/pl/2007-2013/14-82-mocowanie-do-telefonu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi789 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 W dniu 05.11.2018 o 16:58, rafalborek napisał: A ja mam takie, polecam. https://roundmount.pl/pl/2007-2013/14-82-mocowanie-do-telefonu.html Niedawno szukając wartego uwagi uchwytu do telefonu trafiłem na mocowanie do telefonu z tej firmy Roundmount, mogę śmiało polecić. Ciekawy patent, telefon dobrze się trzyma, wybrałem uchwyt magnetyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 W dniu 19.11.2018 o 12:24, Adi789 napisał: A tu uniwersalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Mocowanie do szyby wygląda OK,gorzej z mocowaniem telefonu w uchwycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 8 godzin temu, MisilYE napisał: ......gorzej z mocowaniem telefonu w uchwycie Ale z rozmiarem nie ma problemu Nawet tablet cię zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Moim zdanie ma nic lepszego i pewniejszego, niż zestaw ProClip jako baza ProClip - baza na kratkę nawiewu dedykowany do Nissanów do którego możemy przykleić / przykręcić coś do czego możemy zamocować konkretne sprzęt, lub uniwersalną Acurę Uchwyt magnetyczny Ja w Pulsarze zamontowalem w/w ProClip'a i do niego przykręciłem mocowanie do typowych urządzeń np. nawigacyjnychRamię sztywne obrotowe Wożę na tym Modecom'a SX 7.1 (7") i całość ani drgnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Ja osobiście wybrałbym ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavvel_2004 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Witam, u mnie natomiast bardzo dobrze się sprawdza prosty uGreen z Aliexpres montowany w kratce nawiewu. Warunek żeby telefon trzymał się pewnie to należy przekręcić otwór nawiewu żeby klapki otwierały się od góry. Uchwyt radzi sobie z dużym telefonem 6,5". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Nie obraca ci się jak wejdziesz ostro w zakręt?Ja miałem coś podobnego i u mnie się nie sprawdził ,poza tym teraz włączając klimę idzie wszystko z kratki na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavvel_2004 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Raczej jeżdżę spokojnie więc telefon się nie obraca a to że klima na niego dmucha to tylko zaleta bo z włączoną nawigacją i Yanosikiem telefon srogo się grzeje. Sądzę że do bardziej agresywnej jazdy można zamontować drugi uchwyt w kratce obok i złapać telefon dwoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Gorzej będzie zimą, gdy na telefon będzie leciało ciepłe powietrze. Niestety nie jest najlepsza opcja. A montowanie w dwóch uchwytach? Chciałbym to zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavvel_2004 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 6 minut temu, exciter napisał: Gorzej będzie zimą, gdy na telefon będzie leciało ciepłe powietrze. Niestety nie jest najlepsza opcja. A montowanie w dwóch uchwytach? Chciałbym to zobaczyć! W zimie zawsze mam nawiewy nogi + szyba, chyba większość kierowców tak ustawia. Dwa uchwyty, faktycznie może to niezbyt dobry pomysł, tak na szybko na zapytanie kolegi o agresywną jazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi