Baginek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witam wszystkich Nissanowców. Jestem nowy więc proszę o wyrozumiałość. Szukam kołpaków do mojego nowego Juke ale szukam oryginalnych. W nissanie są bardzo drogie a na allegro nie ma. Czy może ktoś posiada w sprzedazy?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rockatansky Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Witamy, muszę powiedzieć, że będziesz miał nie lada problem. Zamienników nie ma, z używanych Juków na części z kołpakami też brak. Nissan słynie z zabójczo drogich oryginalnych kołpaków. Osobiście polecałbym sprawdzić na jakiejś zagranicznej stronie ebay.co.uk, ebay.de. może coś trafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxyy777e Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Uchyl rąbka tajemnicy na ile Nissan wycenia oryginalne kołpaki 16ki. Jeśli z 300-400 zł ja bym odpuścił, szkoda kasy, bo albo zgubisz albo ukradną. Rockatansky nie wiem czy to dobry pomysł z zakupem w UK, DE, może i taniej kupisz ale jak doliczysz transport za samą paczkę zapłacisz ok. ~ 150 zł bedzie drożej Edytowane 1 Grudnia 2011 przez xxyy777e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komandor Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Kup zwykłe, jak Ci zależy na logo to naklej nalepkę Nissan i jeździj bezstresowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rockatansky Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Tak zgadza się, przesyłka może wynieść ok 40-50zł, ale to i tak się opłaca przy cenie Nissana podejrzewam 120zł/szt Podzielam zdanie Komandora, Primera P12 miała ładne kołpaki, które będą ładnie wyglądały myślę że takie są do stargowania za 150zł: http://moto.allegro.pl/oryginalne-kolpaki-nissan-primera-jak-nowe-komplet-i1966425325.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxyy777e Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 W ASO kołpak 120 zł/sztuka - złodziejstwo. Przy tej cenie chyba nie warto. Lepiej zainwestować w alu. Kupiłem niedawno oryginalne używane alu nissana 16ki za 800 zł komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rockatansky Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 120zł/szt kosztowały do Micry K12, myślę, że do Juke'a nie mniej. Bardzo przyjemny zamiennik: http://moto.allegro.pl/nowe-felgi-17-5x114-3-nissan-almera-juke-qashqai-i1925551556.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baginek Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 A jednak skusiłem się na felgi aluminiowe. Używane 16 wraz z oponami super stan cena 1300. Polecam. Model felg: ANZIO LIGHT pierwsze po lewej stronie (zimowe) http://www.felgi.pl/felgi/nissan/juke/suv/i/1-6-86kw/anzio/r%3d12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rockatansky Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Dobra decyzja. Zamieść jakieś zdjęcie jak wyglądają na Twoim Juke'u. Edytowane 10 Grudnia 2011 przez Rockatansky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rycio Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Jeżeli nadal ktoś byłyby zainteresowany kołpakami oryginalnymi to znalazłem ciekawą aukcję http://www.allegro.pl/show_item.php?item=2011745568 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rockatansky Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Są to zamienniki, które oferuje salon. Nijak mają się one do oryginalnych Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baginek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Dobra decyzja. Zamieść jakieś zdjęcie jak wyglądają na Twoim Juke'u. Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rockatansky Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 No i przyjemnie się prezentują. Mitsu ASX ma podobne w serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sstrzala Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam, Może jest ktoś zainteresowany kołpakami, nowe, cena 250 zł - kpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi