slawos1 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Płyn chłodniczy wycieka z pompy ,tylko podczas postoju i tylko przez chwilę , ale ubywa znacznie.Moje pytanie czy można to naprawić czy tylko wymiana.Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Powiem Ci tak. Na kilka dni dopoki nie kupisz nowej popmy mozesz zaslepic otwor technologiczny. Jednak jak najszybciej wymien pompe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jar Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Płyn chłodniczy wycieka z pompy ,tylko podczas postoju i tylko przez chwilę , ale ubywa znacznie.Moje pytanie czy można to naprawić czy tylko wymiana.Dziękuje. przyznam się, że kulałem się z cieknącą pompą przez kilka miesięcy... raz ubywało mniej raz więcej, ale w końcu trzeba było wymienić. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojt_mk.. Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja też jeżdziłem z cieknącą pompą ale dwa dni tylko, pompa nie jest droga 80 - 120 zł zależy jakiej firmy, wymiana w silniku 1.6 jest prosta dojdziesz z góry tylko z dołu trzeba popuścić pompę wspom. aby zdjąć pasek, kup dobry silikon bo uszczelki orginalnie nie ma, po skręceniu poczekaj aż silikon zwiążę(najlepiej zostaw na noc) potem zalej płynem i odpowietrz układ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lancer901 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 mi tez kapie ;p kiedys chyba ktos mi odkrecal pompe a po zakreceniu jej bez silikonu wlał wode poprzedni wlasciciel raczej to ja sie biore za kupno pompki, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.