sokol_tur Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 witam mam primere p12 2003 rok 1.9dci i mam pytanie czy można wyłączyć kontorle trakcji?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 wyłączyć możesz ESP masz przycisk do tego ASR nie wyłączysz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol_tur Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 gdzie moge znaleść ten przycisk , bo szukałem ale nigdzie nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro29 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Wyłącznik ESP/jeśli masz/ jest obok przełącznika elektrycznych lusterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 gdzie moge znaleść ten przycisk , bo szukałem ale nigdzie nie widziałem Jak nie masz przycisku to i nie masz ESP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Mam pytanko a skąd wiem ze w mojej primce jest ASR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 a masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 No wlasnie nie wiem ESP nie mam a ASR chyba jest w standardzie? Mam wersje p12 z 2002 sedan tekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nie masz tak jak ja, na początku produkcji ASR i ESP było fabrycznie z silnikiem 2.0 benzyna i dieslach, a jak sprawdzić? jak ruszasz ostro i palisz gumę tzn, że nie masz ASR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 ja mam 2,2 126km sprawdze mi sie wydawało ze mam asr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 To powinieneś mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol_tur Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 ok dzięki panowie ;p wyszło ze nie ma guzika od ESP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro29 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam Tak to wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 ok dzięki panowie ;p wyszło ze nie ma guzika od ESP Jak nie masz takiego guzika jak wyżej to nie masz ESP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Byłem na parkingu pod marketem i dałem mu tak żeby zerwał lacza i zerwał czyli ASR nie mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) jak palisz gumy mocno to nie masz ASR, jakbyś miał to minimalnie zerwałbyś przyczepność i zadziałałby ASR (zapaliłaby się kontrolka na desce rozdzielczej) az do momentu kiedy auto odzyskałoby trakcję Edytowane 9 Grudnia 2011 przez Oskar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcopolo2010 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 to juz wszystko wiem to nie mam ASR dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi