loofer Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 witam wszystkich serdecznie jestem nowy kupilem x traila 22 dci z francji i tak mial byc rocznik 2004 ale po opini rzeczoznawca(bylo auto uszkodzone) mowi ze rocznik jest 2003 bo we francji nie pisza daty produkcji tylko pierwsza rej. sprawdzalem na zdjeciach na allegro i moj ma srodek od tych po 2004 roku a zaden z tych 2003r. nie mial takiego dodam ze mam pelna opcje.Moje pytanie czy w 2003 roku byly juz te nowe deski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umberto Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Mogło być... Jak dobrze kojarzę to jakoś ok. listopada był lifting. Zatem puki do salonu trafiło auto to mogło być 2004. Honde kupowałem w maju- jechała na zamówienie w tym wyposażeniu i wnętrzu do salonu- a data produkcji styczeń... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.