Mandaryn Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam, Moja Almerka pięknie chodzi na gazie, nie ma żadnych problemów. Jednak od pewnego czasu pali się Check Engine. Na benzynie nie świeci. Jest info, ze to zbyt uboga mieszanka. Szukam gazownika z W-wy lub okolic, który to wyreguluje. Chodzi mi jednak o prawdziwego fachowca a nie takiego , który pokręci w lewo, w prawo i powie, ze jest ok a Check musi swiecić bo ten typ tak ma! Byłem juz w 2 warsztatach i własnie tak zrobili. Dodam ,ze mam Autronic i nie każdy warsztat ma do tego oprogramowanie. Kiedyś, polecani zresztą gazownicy na forum z Wału Miedzeszyńskiego, potrafili to bez problemu wyregulować. Teraz nie mają niestety do tego sprzętu. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURCZAK Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Hej, spróbuj na Burakowskiej, Power Gas System. Mam taki sam silnik jak Ty i też miałem problemy z praca silnika i dopiero w tym warsztacie udało sie to naprawić. Warsztat jest polecany ogólnie na kilku forach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandaryn Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Kurczak - dzieki za polecony warsztat. Faktycznie gość ma pojęcie a diagnozę postawił w 30 sek. A wcześniej tylu "specjalistów" zaliczyłem i wysłuchałem niestworzonych opowieści. A po prostu do emulatora dostała sie woda i przestał działać co komp od razu wykrył i stąd świecący CHECK. Po wymianie wszystko wróciło do normy, CHECK zgasł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURCZAK Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ciesze sie, że mogłem pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.