ROGOS Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 witam mam tyranka II 99 rok 2,7 mam tego typu problem ze jak chce ruszyc z skrzyzowania to gasnie przy starcie jest to dosc niebezpieczne bo czasem stane na srodku drogi. po czym zapala sie czek. odpalam ponownie i jest ta sama sytuacja , a czasem zaskoczy odrazu i sytuacja sie powtorzy za jakies pare dni moze mial ktos podobny problem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_a Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Cześć nie wiem czemu piszesz o automatycznej skrzyni w temacie powiem tak miałem ten sam problem miałem uszkodzony nasatwnik HDK w pompie. często zdażało sie własnie przy starcie ze skrzyżowania wieć musisz się udać na diagnostyke lub zrobić ja sam pozdr. Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.