daro255s Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Gdzie mogę znaleźć części do d21 ?Szukam klamki zewnętrznej kierowcy. Kratek podszybia oraz przednich lamp ale te to raczej z eBay customy, bo lepiej wygladajaWysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Krakowska 335 43-300 Bielsko-Biała 889121454 Ma sporo części do terrano i d21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro255s Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 A w jakim stopniu d21 jest bliźniacze z Terrano 1?Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciutek Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Cześć, po mału szukam pierwszego auta i stwierdziłem, że D21 king cab może być ciekawym wyborem. Na jakie pieniądze trzeba się szykować szukając sprawnego pickupa ze zdrową ramą? Rozumiem, że najlepszy będzie diesel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeroGwint Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Witam orientuje się ktoś gdzie zdobyć rozrząd do nissan pickup 2.5D 4WD 61KW/83KM rocznik 97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 8 godzin temu, HeroGwint napisał: Witam orientuje się ktoś gdzie zdobyć rozrząd do nissan pickup 2.5D 4WD 61KW/83KM rocznik 97 Tam jest rozrząd na kołach zębatych, więc czego konkretnie szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeroGwint Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 W takim razie to niczego, sprzedający twierdził że jest na łańcuszku i o wy próbowałem znaleźć lecz nie mogłem się doszukać żadnych informacji na temat rozrządu w tym modelu ani samego rozrządu. Dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi