Loxeal Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Koledzy od jakiegoś czasu denerwowało mnie piszczenie wycieraczki w moim samochodzie.Kilka dni temu wymieniłem na nową i ku mojemu zdziwieniu piszczenie nie ustało. Piski dochodzą z rejonu ramionnapędowych wycieraczek lub z rejonu sforznia wycieraczki. Czy kroś miał z tym problemem jakieś doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 pewnie trzeba zajrzeć w mechanizmy, wyrobiły się i piszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 pewnie trzeba, ale czy ktoś miał konkretnie doświadczenie z tym problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kojocik Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 No ja miałem z tym problem. Piszczało jak cholera i wymiana wycieraczek nic nie dała. Kupiłem smar w spreju, spryskałem wszystkie łączenia pod maską i problem z głowy. W spreju bo troche ciężko dokładnie dojść w dalsze miejsca. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 smar pomaga na chwilę, problemem jest wyrabiający się plastik i trzeba wymontować wszystko i dać do tokarza aby dorobił nową tulejkę i wkleił, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Sprawa załatwona. na prasie wycisnąłem sforzeń wycieraczki, zrobiłem czyszcenie i serwis osadzenia. teraz chodzi jak pszczólka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.