Gość pasni Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam od razu z miejsca przepraszam jeżeli nie w tym temacie napisałem i za ewentualne błędy . Więc tak potrzebuję pomocy Primera p10 2.0 bg rzuciła palenie podczas jazdy co może być tego przyczyna? podczas jazdy przy zmianie biegu szarpneło samochodem jak by zbrakło iskry przegazowałem go i było OK! powtórzyło się to kilka razy staną , Silnik odpala pochodzi kilka sekund i gaśnie na początku zauwarzyłem przebicie na kablu a nawet usłyszałem ale kable zmienione i nic dalej to samo odpala kilka sekund nierównej pracy i pada. po wcisnięciu gazu samochód gaśnie nie chce się wkręcić na obroty . Postanowiłem zdjąć pokrywe od Filtra powietrza po zdjęciu obudowy i filtra próbowałem odpalić auto po czym z przepływki buchneło spalinami ... proszę o szybką pomoc z góry dzięki Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.