Gość krzymek72 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam,mam mianowicie problem z nagrzewaniem, temperatura silnika jest już 90 stopni a z nawiewu leci jeszcze zimne powietrze,dopiero po 30 minutach leci letnie powietrze a póżniej gorące,co może buć przyczyną tak póżnego nagrzewania auta.Proszę o szybką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzingis Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Napisz jakie masz sterowanie ręczne czy automatyczne nawiewu. To tam bym szukał, może się nie otwiera zawór który reguluje przepływ cieczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzymek72 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witam,mam ręczne sterowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Najpierw sprawdź poziomy płynu chłodzącego - bo o tym nie pisałeś, może zacina się termostat??. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzymek72 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam,wielkie dzięki ale już doszłem, [ mam taką nadzieje] co mogło być przycyną,uszczelka pod głowicą mi poszła tak stwierdził mechanik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Gdyby poszła uszczelka, to by ubywał płyn. Czy ubywał, to o tym nie pisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzymek72 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Tak ubywał mi płyn Witam,po wymianie uszczelki mam znowu problem z odpalaniem,mianowicie długo muszę kręcić zaczym zaskoczy,pompka od pompowania paliwa jest miękka,sprawdzałem z mechanikiem czy gdzieś załapuje powietrze ale wszystko jest dobrze dokręcone i niema nawet kropli ropy,proszę opomoc.Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.