Gość AUTO GAZ SERWIS RABA Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 KUPIE HAK HOLOWNICZY DO QUESTA 3,5 2004 ROK.może ktoś wie gdzie można taki zdobyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 też szukam ale do Odysseya, i niestety chyba tylko USA zostaje, ale te firmy które znalazłem nie wysyłają do PL, może wspólny zakup, wtedy jedna przesyłka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 a może by tak dział giełda ew w opisie GDZIE KUPIĆ dobra sam sobie zmienię ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość opacinski Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Założyłem swojego czasu hak z Usa do swojego auta i okazało się / w wypożyczalni przyczep/ że wielkość kuli jest niedopasowana do naszych zaczepów i nie dawało się założyć na tę kulę, dokupiłem naszą, nieco mniejszą za chyba 80 zł. Wiem, że starsze zaczepy miały regulację / miałem taką przyczepkę/ i chyba udało by się powiększyć miejsce wpasowania kuli ale obecnie produkowane - tak mi powiedzieli w wypożyczalni- nie mają juz takiej regulacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.