hot_rider Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 mam pytanie czy ktoś próbował wsadzic bi-xenony/ zderzak i maske do przedlifta?? czytałem na forach w usa ze niema problemu czy napewno?? maska szczelam ze pasuje P&P lampy trzeba przerabiac chyba elektryke delikatnie, ale juz nie pamietam zderzak pasuje? ktoś wie coś wiecej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 czyżby jakiś dzwon przodem? Z tego co wiem to zaślepka na hak do holowania może się nie zgadzać. To znaczy że jak założysz do przedliftowca, polifotwy zderzak to nie wkręcisz haka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 czyżby jakiś dzwon przodem? nic z tych rzeczy ;p poprostu pytam , bo przod po lifcie mi sie bardziej podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Kiedyś jak szukałem samochodu rozmawiałem z gośćmi, którzy rozkręcają takie auta, powiedzieli mi, że nie da się tego zmienić p/p, ale szczegółów nie pamiętam, jakie są różnice, modyfikacje, natomiast możesz być pewny, że to może Cię wynieść nawet ¼ wartości samochodu. Jeżeli nie zmienisz tyłu samochód będzie wyglądała tak sobie. Ogłaszają się z częściami na Allegro możesz ich zapytać. Miałeś zapodać zdjęcia auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.