Gość toomi1982 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Witam. Od jakiegoś czasu borykam się z dziwnym problemem. Wkładam kluczyk do stacyjki , przekręcam a tu kontrolka kluczyka nie znika. Wyjmę kluczyk , włożę ponownie i to samo. Zauważyłem jednak pewną zależność. Po włożeniu klucza do stacyjki może nią w górę i w dół trochę poruszać. Jak to zrobię to kontrolka gaśnie. Co jakiś czas muszę tak robić. Czy to normalne czy muszę rozebrać obudowę od kierownicy i pogrzebać przy tej stacyjce? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako21 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witaj, Miałem ten sam problem nie raz nie mogłem odpalić auta. Raz palił raz nie różnie to się działo. Dzwoniłem do serwisu to mówili że coś NATS jest uszkodzony (bardzo drogie). W końcu rozebrałem obudowę stacyjki (plastiki) odpiąłem wszystkie kostki od stacyjki przeczyściłem styki skręciłem i od jakiś 4 miesięcy zero problemów. U mnie to pomogło spróbuj u Ciebie może też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.