Gość sroka Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 witam posiadam p10 2.0e GT i od dwóch dni zmagam sie z problemem silnik chodzi mi tylko na trzy gary 4 ostarni cylinder dostaje iskre ale nie spala mieszanki wcale ciśnienie na cylidrach wynosi po 12 a w 4 pokazuje nawet 14 znieniałem kopółke od aparatu zapłonowego i nic każdy mechanik rozkłada ręce i to co mnie zadziwia to to że wszystko jest okej ale nie spala mieszanki no i zaczoł głośniej chodzić jak chołg prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 zamienialeś wtryski i kable wysokiego napięcia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymin Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 A zawory się otwierają? Jak wyglądają wałki rozrządu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sroka Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 ale chodzi CI o kable do wtrysków ? siemka już nam finał mojej bajki musiałem wymienić komputer auta bo po prostu nie dawał na wtrysk dawki kosztowało mnie to 250 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 przepłaciłeś ,,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.