Gość kkawa7 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam mam następujący problem z moim patrolem. rano przy pierwszym rozruchu musze duzo razy podgrzewać świece i długo kręcić silnikiem żeby odpalił. jak odpali to przez 10 sekund pracuje bardzo nie równo po czym wszystko wraca do normy. Na ciepłym silniku zapala normalnie. Wymieniłem świece na NGK. i dalej jest to samo. Czy ktos moze pomóc ?? albo jakiś dobry warsztat w trójmieście może ktoś zna gdzie mogę podjechać i mi to zrobią ?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Hmm a kilka linijek niżej jest podobny temat: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/80027-28-td-odpalanie-zimnego-silnika/ może lepiej by było kontynuować zamiast zakładać nowy topik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.