Rafioninio Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 U mnie w Juczku mam tak jest albo w dół przełącznik albo góre i to jest tak AUTO- czyli że za każdym włączeniem silnika lusterka sie rozkładają aaa za zamknięciem auta lusterka składają się. CLOSE po naciśnięciu kluczyka lusterka zamykają się. ii to na tyle Fajnie czasem tak pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 No dobra pomogłeś A jeszcze jedno pytanie...rozkminiał ktoś instalację w Juczku?Instalacja jest bardzo podobna do tej w Note,a interesowałoby mnie właśnie to sterowanie ,jak jest zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Witam, Odgrzewam kotleta Mógłby ktoś sprawdzić w swoim Juku, gdzie ma seryjnie podgrzewane lusterka, jaką wartość ma bezpiecznik w skrzynce. Właśnie zrobiłem sobie podgrzewane lusterka, seryjnie idzie bezpiecznik 10A, zastanawiam się czy nie dać 15A. Niby nie wywalało go przy włączeniu podgrzewania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvius Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Witaj Może byś wrzucił na forum jak zrobić to podgrzewanie, bo jestem zainteresowany. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Salvius napisał: Witaj Może byś wrzucił na forum jak zrobić to podgrzewanie, bo jestem zainteresowany. Pozdro Postaram się zrobić jakiś mini poradnik. Poradnik jak zrobić podgrzewane lusterka. W razie pytań walić śmiało Podgrzewane lusterka Nissan Juke.pdf Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez siwy77 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi