Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[n16] Montaż lamp po lifcie do almery z 2001r

Gość wega67

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy ktoś to juz robił ? będzie mi wstanie pomóc jak podłączyć światła ? patrząc na starą wiązkę mam tylko 3 kable, nowe lampy mają wejście na 4 kable< wtyki w kostce x4>

Nie posiadam kostek do tych nowych lamp, będzie trzeba chyba robić nowe końców, bo te kostki to raczej nie do zdobycia ??

Bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam :)

• 3 tygodnie później...

Co do kostek to na jakimś szrocie poszukaj z jakiegoś rozbitka. Natomiast co do podłączenia kabli to jutro postaram się zrobić zdjęcie ale dziwne ze masz 3 przewody. Ja przerabialem lampy jakies 2 lata temu, ale wydaje mi sie ze byly 4 przewody. No nic jutro zajrze do autka i zrobie fotke żebyś wiedział co i jak.

Z tego co rozmawialiśmy wczoraj na PW problem został rozwiązany.....

Co do kostek to na jakimś szrocie poszukaj z jakiegoś rozbitka. Natomiast co do podłączenia kabli to jutro postaram się zrobić zdjęcie ale dziwne ze masz 3 przewody. Ja przerabialem lampy jakies 2 lata temu, ale wydaje mi sie ze byly 4 przewody. No nic jutro zajrze do autka i zrobie fotke żebyś wiedział co i jak.

Z tego co rozmawialiśmy wczoraj na PW problem został rozwiązany.....

to powiedzcie cos bo moze sie to innym przydac;

Kostki moża kupić na jakimś szrocie koszt w moim przypadku 50zł w przypadku kolegi wega67 100zł. Kable są cztery oczywiście (przynajmniej u mnie;p):)

Też mam 4 ;p Wymiana bardzo łatwa, wycinasz kawałek fartucha blachy, łączysz kolor z kolorem, przykręcasz i jazda ;) wczoraj założyłem xenon i soczewka to soczewka... niektórzy mówią że gorzej świecą, ale chyba nie widzieli tych po lifcie Pozdro

• 2 tygodnie później...

Jedyny problem w tym ze maja krotsza zywotnosc... jak to czesto bywa nie wszystko co nowsze jest trwalsze, a wrecz przeciwnie. Niemniej jednak zycze duzo przyjemnosci z uzytkowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...