Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[n15] wymotowanie schowka pod sterowaniem nawiewów

krzysiuuu

Rekomendowane odpowiedzi

odkręcasz 2 śrubki nad pokretłami nawiewów odchylasz nawiewy tak żeby wiały w strone sufitu i wkładasz paluchy do tych nawiewów i szarpiesz za tą ramke powinno wyjść na lajcie to samo od dołu trzeba lekko pociągnąć, ten schowek jest na dwie śróbki ale nie pamiętam już ale łatwizna dasz rade. Radio musisz wymontować przed operacją

A ja się kiedyś tak naprodukowałem o montażu CB w tej kieszonce :) Żadnych półkieszeni nie trzeba dokupować. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/71934-n15-demontaz-kieszonki-pod-regulacja-nawiewow/

Ano widzisz, są tacy co idą na łatwiznę robiąc w ten sposób dublowanie tematów i bałagan na forum.

Nie chce im się szukać lub nie wiedzą do czego lub jak korzystać z wyszukiwarki.

Witam ponownie dzisiaj wymontowałem ten schowek i nie ma tam do czego przykręcić radia, chciałem użyć tych blaszek na których był schowek ale brakuje kilku cm z jednej strony do otworu . Jakieś pomysły ?

W każdym sklepie radiowym kupisz blaszki do mocowania radia, one będą pasowały do schowka, a jeśli za krótkie, to w OBI lub Castoramie są taśmy metalowe np. do mocowania płyt karton-gips.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...