krzysiuuu Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam czy któryś z kolegów wie jak wymontować ten schowek? chce tam zamontować CB radio w takiej pół kieszeni http://allegro.pl/polkieszen-do-radia-cb-alan-48-plus-multi-tti-881-i1977997495.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer2000 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 odkręcasz 2 śrubki nad pokretłami nawiewów odchylasz nawiewy tak żeby wiały w strone sufitu i wkładasz paluchy do tych nawiewów i szarpiesz za tą ramke powinno wyjść na lajcie to samo od dołu trzeba lekko pociągnąć, ten schowek jest na dwie śróbki ale nie pamiętam już ale łatwizna dasz rade. Radio musisz wymontować przed operacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 A ja się kiedyś tak naprodukowałem o montażu CB w tej kieszonce Żadnych półkieszeni nie trzeba dokupować. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/71934-n15-demontaz-kieszonki-pod-regulacja-nawiewow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiuuu Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 dzięki koledzy zobaczę co da się zdziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 A ja się kiedyś tak naprodukowałem o montażu CB w tej kieszonce Żadnych półkieszeni nie trzeba dokupować. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/71934-n15-demontaz-kieszonki-pod-regulacja-nawiewow/ Ano widzisz, są tacy co idą na łatwiznę robiąc w ten sposób dublowanie tematów i bałagan na forum. Nie chce im się szukać lub nie wiedzą do czego lub jak korzystać z wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer2000 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 dobra dobra ta wyszukiwarka to czasami sie na śmietnik nadaje i ni uja idzie cos znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiuuu Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam ponownie dzisiaj wymontowałem ten schowek i nie ma tam do czego przykręcić radia, chciałem użyć tych blaszek na których był schowek ale brakuje kilku cm z jednej strony do otworu . Jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek197612 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 dorob sobie mocowanie z jakiegos plaskowniczka,przeciez to nie jest takie trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 W każdym sklepie radiowym kupisz blaszki do mocowania radia, one będą pasowały do schowka, a jeśli za krótkie, to w OBI lub Castoramie są taśmy metalowe np. do mocowania płyt karton-gips. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.